V HOUSE

family house reconstruction

The existing house was built in the early 1990s in a very poor way and was never finished. To be able to accommodate the new owner’s family of 4, the house needed to be seriously modified functionally, structurally and also aesthetically because the existing volume was as far from being interesting as possible.

So a new staircase will be built, the ground floor will be reorganized and the first floor will be entirely remodeled to include larger and better shaped rooms with proper lighting. These modifications will happen completely inside the existing perimeter of the floors.

The biggest modification however will be the new roof that will also define the new volume of the house. Currently the building is under construction.

PROGRAM:

  • reconstruction of an existing house

STATUS:

  • under construction

SURFACE:

  • 260 sqm

LOCATION:

  • Cluj

YEAR:

  • 2011